Eddy Haesendonck benoemd tot nieuwe CEO Hedin Automotive B.V.

Eddy Haesendonck, voormalig president en CEO van BMW Group Belux, wordt benoemd tot nieuwe CEO van Hedin Automotive B.V. en hoofd van de Benelux-activiteiten van Hedin Mobility Group. Henk van der Kwast is gepromoveerd tot Director Strategy and M&A bij Hedin Mobility Group AB.

Naast de rol als CEO van Hedin Automotive B.V. zal Eddy Haesendonck ook de algemene managementverantwoordelijkheid op zich nemen voor Hedin Mobility Group in de Benelux als hoofd van alle activiteiten van Hedin Automotive in de regio.

25 merken

Hedin Automotive vertegenwoordigt 25 automerken in de Benelux en is in Nederland actief onder de naam Stern, een van de grootste dealergroepen van het land met 65 vestigingen, dat in maart 2022 werd overgenomen door Hedin Mobility Group. In België heeft Hedin Automotive 19 dealers, die Mercedes-Benz (auto’s, vrachtwagens en bedrijfsvoertuigen), Toyota en Lexus vertegenwoordigen. Daarnaast wordt Hedin Automotive de importeur en retailer van INEOS in de Benelux, met de INEOS Grenadier 4×4 die later dit jaar wordt gelanceerd. Hedin Automotive heeft in totaal ongeveer 2.100 mensen in dienst in Nederland, België en Luxemburg.

Eddy Haesendonck heeft een uitgebreide carrière achter de rug in de auto-industrie, met 30 jaar ervaring op dealer-, importeur- en hoofdkantoorniveau, waarvan 25 jaar bij BMW Group. De laatste vier jaar leidde hij BMW Group Belux als President en CEO.

Eddy Haesendonck benoemd tot nieuwe CEO Hedin Automotive B.V. - Automobielmanagement.nl

Eddy Haesendonck benoemd tot nieuwe CEO Hedin Automotive B.V.

Eddy Haesendonck, voormalig president en CEO van BMW Group Belux, wordt benoemd tot nieuwe CEO van Hedin Automotive B.V. en hoofd van de Benelux-activiteiten van Hedin Mobility Group. Henk van der Kwast is gepromoveerd tot Director Strategy and M&A bij Hedin Mobility Group AB.

Naast de rol als CEO van Hedin Automotive B.V. zal Eddy Haesendonck ook de algemene managementverantwoordelijkheid op zich nemen voor Hedin Mobility Group in de Benelux als hoofd van alle activiteiten van Hedin Automotive in de regio.

25 merken

Hedin Automotive vertegenwoordigt 25 automerken in de Benelux en is in Nederland actief onder de naam Stern, een van de grootste dealergroepen van het land met 65 vestigingen, dat in maart 2022 werd overgenomen door Hedin Mobility Group. In België heeft Hedin Automotive 19 dealers, die Mercedes-Benz (auto’s, vrachtwagens en bedrijfsvoertuigen), Toyota en Lexus vertegenwoordigen. Daarnaast wordt Hedin Automotive de importeur en retailer van INEOS in de Benelux, met de INEOS Grenadier 4×4 die later dit jaar wordt gelanceerd. Hedin Automotive heeft in totaal ongeveer 2.100 mensen in dienst in Nederland, België en Luxemburg.

Eddy Haesendonck heeft een uitgebreide carrière achter de rug in de auto-industrie, met 30 jaar ervaring op dealer-, importeur- en hoofdkantoorniveau, waarvan 25 jaar bij BMW Group. De laatste vier jaar leidde hij BMW Group Belux als President en CEO.