BMW compleet met roetfilter

BMW levert vanaf 1 oktober al zijn dieselmodellen met standaard roetfilter. Zoals Dr. Helmut Panke, voorzitter van de Raad van Bestuur van de BMW Group, vertelde aan een groep journalisten, zal BMW een van de fabrikanten zijn die de komende herfst roetfil

Vanaf de herfst van 2005 wil BMW ook sets voor montage achteraf gaan aanbieden voor veel van de huidige en vroegere modelseries die nog niet voorzien zijn van zo’n filter. Inclusief de meeste modellen van de vorige 3 Serie.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

BMW compleet met roetfilter - Automobielmanagement.nl

BMW compleet met roetfilter

BMW levert vanaf 1 oktober al zijn dieselmodellen met standaard roetfilter. Zoals Dr. Helmut Panke, voorzitter van de Raad van Bestuur van de BMW Group, vertelde aan een groep journalisten, zal BMW een van de fabrikanten zijn die de komende herfst roetfil

Vanaf de herfst van 2005 wil BMW ook sets voor montage achteraf gaan aanbieden voor veel van de huidige en vroegere modelseries die nog niet voorzien zijn van zo’n filter. Inclusief de meeste modellen van de vorige 3 Serie.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding