Op de USB-aansluiting in de armsteun tussen de voorstoelen past een mp3-speler met USB-aansluiting die via de autoradio te bedienen en te beluisteren is. Een groter USB-apparaat kan met een kabel worden aangesloten. De USB-aansluiting komt voorlopig alleen in de nieuwe Eos, de Golf R32, en de Golf, Golf Plus en Touran, maakte Volkswagen net voor de IAA bekend. Andere modellen volgen later. Titels (en tijd) van de nummers op de MP3-speler worden op het schermpje van de cd/radio-speler getoond, shuffle-play is mogelijk. Ook een aansluiting in die middenarmsteun voor Apple’s iPod, ’s werelds best verkochte mp3-speler, kan standaard af fabriek worden besteld bij Volkswagen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding