De M15, die voortbouwt op het succes van de compromisloze M12, is een meer volwassen Noble die zich onderscheidt dankzij zijn luxueuze uitrusting, met onder meer satellietnavigatie en 300 liter aan bruikbare bagageruimte. “De Noble M12 is een geweldige auto, maar heel erg gefocused op het leveren van hardcore prestaties. Ditmaal wilde ik een superauto ontwerpen die voor alledaags gebruik inzetbaar is,” verklaart ontwerper Lee Noble. “Het was voor Noble tijd om een grote stap te zetten op het gebied van raffinement, praktische bruikbaarheid en stijl.” De nieuwe Noble M15, die is uitgerust met een 461 pk sterke versie van de bewezen 3.0-liter bi-turbo motor, is tevens de snelste auto die ooit in Barwell, Leicestershire, gecreëerd werd. Gecombineerd met een koppel van 620 Newtonmeter, in een auto die net iets boven de 1.200 kg weegt, maakt dat de M15 tot een bijzonder snelle supersportwagen. De Noble M15 kost 164.950 euro en arriveert in september in de showrooms van Van der Kooi Sportscars in Amsterdam en Lochem.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding