Chevrolet Epica gaat 25 mille kosten

Nieuwe middenklasser komt standaard met zescilinder.

De nieuwe Chevrolet Epica verschijnt binnen twee maanden in de showroom van de Nederlandse Chevrolet dealers. De Epica komt in plaats van de Evanda en wordt naar keuze geleverd met een dwarsgeplaatste 2.0- of 2.5-zescilinder lijnmotor van respectievelijk 144 en 156 pk. Aan het eind van het jaar komt er ook een 150 pk sterke common-rail turbodieselmotor beschikbaar. De prijzen van de Epica variëren tussen 25 en 30 mille.

Chevrolet Epica gaat 25 mille kosten - Automobielmanagement.nl

Chevrolet Epica gaat 25 mille kosten

Nieuwe middenklasser komt standaard met zescilinder.

De nieuwe Chevrolet Epica verschijnt binnen twee maanden in de showroom van de Nederlandse Chevrolet dealers. De Epica komt in plaats van de Evanda en wordt naar keuze geleverd met een dwarsgeplaatste 2.0- of 2.5-zescilinder lijnmotor van respectievelijk 144 en 156 pk. Aan het eind van het jaar komt er ook een 150 pk sterke common-rail turbodieselmotor beschikbaar. De prijzen van de Epica variëren tussen 25 en 30 mille.