TVR en Daihatsu met links stuur

Hoera. Zowel de TVR Sagaris als de vernieuwde Copen van Daihatsu zijn er met links stuur.

De eerste linksgestuurde Sagaris maakt zijn debuut in Nederland. De auto is afgeleverd aan het Nederlandse hoofdkantoor van winkelketen Europart. Hij wordt ingezet voor de sales promotion. De Sagaris weegt nog geen elfhonderd kilo en heeft 400 pk. Hij moet 113.500 euro kosten. Dan is de klant bij Daihatsu voor minder klaar: 23 mille moet de kleine cabriolet Copen opbrengen. Daarvoor krijgt de geïnteresseerde een 1.3-motortje van 87 pk en een elektrisch opvouwbare aluminium hard-top. Het karretje rijdt gemiddeld één op zeventien. Zuinigheid is een kernwaarde van Daihatsu.

TVR en Daihatsu met links stuur - Automobielmanagement.nl

TVR en Daihatsu met links stuur

Hoera. Zowel de TVR Sagaris als de vernieuwde Copen van Daihatsu zijn er met links stuur.

De eerste linksgestuurde Sagaris maakt zijn debuut in Nederland. De auto is afgeleverd aan het Nederlandse hoofdkantoor van winkelketen Europart. Hij wordt ingezet voor de sales promotion. De Sagaris weegt nog geen elfhonderd kilo en heeft 400 pk. Hij moet 113.500 euro kosten. Dan is de klant bij Daihatsu voor minder klaar: 23 mille moet de kleine cabriolet Copen opbrengen. Daarvoor krijgt de geïnteresseerde een 1.3-motortje van 87 pk en een elektrisch opvouwbare aluminium hard-top. Het karretje rijdt gemiddeld één op zeventien. Zuinigheid is een kernwaarde van Daihatsu.