Lada Holland komt met 5-deurs Kalina

In juni brengt Lada Holland de 5-deurs uitvoering van de Kalina op de markt.

De 5-deurs Kalina hatchback wordt net als de sedan aangedreven door een moderne 1.6-liter motor met een vermogen van 60 kW/82 pk en een koppel van 122 Nm. De krachtbron kent volgens de importeur een gunstig brandstofverbruik, beschikt over elektronische brandstofinjectie en voldoet aan de Euro 4 norm. De Kalina hatchback is leverbaar vanaf 9.895 euro.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Lada Holland komt met 5-deurs Kalina - Automobielmanagement.nl

Lada Holland komt met 5-deurs Kalina

In juni brengt Lada Holland de 5-deurs uitvoering van de Kalina op de markt.

De 5-deurs Kalina hatchback wordt net als de sedan aangedreven door een moderne 1.6-liter motor met een vermogen van 60 kW/82 pk en een koppel van 122 Nm. De krachtbron kent volgens de importeur een gunstig brandstofverbruik, beschikt over elektronische brandstofinjectie en voldoet aan de Euro 4 norm. De Kalina hatchback is leverbaar vanaf 9.895 euro.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding