207 SW vanaf 16 juni in Breukelen

Een jaar na de 207 wordt nu de SW toegevoegd

Deze 207 SW wordt komende zomer in diverse Europese landen officieel geïntroduceerd en verschijnt daarmee vijftien maanden na de lancering van de drie- en vijfdeurs. De 207 neemt het stokje over van de 206 SW, die één jaar na zijn introductie in 2003 als ‘break’ al marktleider werd in het B2-segment. In 2008, het eerste volle jaar na de introductie, verwacht Peugeot ruim honderdduizend SW’s, ofwel 17,5 procent van alle 207’s te verkopen. De markt voor dit soort auto’s blijft maar groeien. Tussen 2000 en 2006 is het belang van het B2-segment onophoudelijk gegroeid van 26 naar 30 procent van de totale Europese markt. De Peugeot 207 SW is vanaf zaterdag 16 juni te zien in Peugeot Experience direct aan de A2 te Breukelen. Vanaf midden juli kunnen geïnteresseerden een proefrit maken vanuit de Peugeot Experience. Daarna zal de SW in de Nederlandse showrooms te zien zijn.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

207 SW vanaf 16 juni in Breukelen - Automobielmanagement.nl

207 SW vanaf 16 juni in Breukelen

Een jaar na de 207 wordt nu de SW toegevoegd

Deze 207 SW wordt komende zomer in diverse Europese landen officieel geïntroduceerd en verschijnt daarmee vijftien maanden na de lancering van de drie- en vijfdeurs. De 207 neemt het stokje over van de 206 SW, die één jaar na zijn introductie in 2003 als ‘break’ al marktleider werd in het B2-segment. In 2008, het eerste volle jaar na de introductie, verwacht Peugeot ruim honderdduizend SW’s, ofwel 17,5 procent van alle 207’s te verkopen. De markt voor dit soort auto’s blijft maar groeien. Tussen 2000 en 2006 is het belang van het B2-segment onophoudelijk gegroeid van 26 naar 30 procent van de totale Europese markt. De Peugeot 207 SW is vanaf zaterdag 16 juni te zien in Peugeot Experience direct aan de A2 te Breukelen. Vanaf midden juli kunnen geïnteresseerden een proefrit maken vanuit de Peugeot Experience. Daarna zal de SW in de Nederlandse showrooms te zien zijn.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding