Peugeot 308 komt ‘in begin van najaar’

Na drie miljoen exemplaren wordt de succesvolle 307 afgelost.

In ‘het begin van het najaar’ debuteert de 308 berline op de Europese markt, als opvolger van de 307 hatchback. Van de 307 zijn meer dan drie miljoen exemplaren geproduceerd. In Nederland heeft Peugeot een marktaandeel van bijna twee procent met de 307 en 307 SW. De 308 zal beschikbaar zijn in een drie- en vijfdeurs versie en biedt kwaliteit van hoog niveau – ook milieutechnisch, belooft de fabrikant. De auto wordt gebouwd in de Franse plaatsen Sochaux en Mulhouse.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Peugeot 308 komt ‘in begin van najaar’ - Automobielmanagement.nl

Peugeot 308 komt ‘in begin van najaar’

Na drie miljoen exemplaren wordt de succesvolle 307 afgelost.

In ‘het begin van het najaar’ debuteert de 308 berline op de Europese markt, als opvolger van de 307 hatchback. Van de 307 zijn meer dan drie miljoen exemplaren geproduceerd. In Nederland heeft Peugeot een marktaandeel van bijna twee procent met de 307 en 307 SW. De 308 zal beschikbaar zijn in een drie- en vijfdeurs versie en biedt kwaliteit van hoog niveau – ook milieutechnisch, belooft de fabrikant. De auto wordt gebouwd in de Franse plaatsen Sochaux en Mulhouse.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding