Nieuwe Twingo vanaf 8,5 mille

Maar de goedkoopste versie is voorlopig niet leverbaar.

De prijzen variëren van 8.495 euro voor het instapmodel Accès 1.2 tot iets meer dan vijftienduizend euro voor het topmodel. Maar bij de introductie van de nieuwe Twingo op de Nederlandse markt zijn voorlopig alleen de uitvoeringen Dynamique met 75 pk en de GT (100 pk) verkrijgbaar. Die kosten resp. 11.195 euro en 13.795 euro. Daar is een reden voor. ‘Renault heeft ervoor gekozen om de nieuwe Twingo met dynamische versies te introduceren, om met name aan de nieuwe mannelijke doelgroep duidelijk te maken dat de Twingo een sportieve auto is waarin je gezien mag worden. Om die reden zullen de eerste maanden alleen maar Dynamique 75pk en GT 100pk versies besteld kunnen worden. Gedurende de maand november worden de andere versies en motoren bestelbaar’, aldus Renault in een interne nieuwsbrief. Enkele maanden na de introductie zal het hele gamma leverbaar zijn, zegt Renault.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Nieuwe Twingo vanaf 8,5 mille - Automobielmanagement.nl

Nieuwe Twingo vanaf 8,5 mille

Maar de goedkoopste versie is voorlopig niet leverbaar.

De prijzen variëren van 8.495 euro voor het instapmodel Accès 1.2 tot iets meer dan vijftienduizend euro voor het topmodel. Maar bij de introductie van de nieuwe Twingo op de Nederlandse markt zijn voorlopig alleen de uitvoeringen Dynamique met 75 pk en de GT (100 pk) verkrijgbaar. Die kosten resp. 11.195 euro en 13.795 euro. Daar is een reden voor. ‘Renault heeft ervoor gekozen om de nieuwe Twingo met dynamische versies te introduceren, om met name aan de nieuwe mannelijke doelgroep duidelijk te maken dat de Twingo een sportieve auto is waarin je gezien mag worden. Om die reden zullen de eerste maanden alleen maar Dynamique 75pk en GT 100pk versies besteld kunnen worden. Gedurende de maand november worden de andere versies en motoren bestelbaar’, aldus Renault in een interne nieuwsbrief. Enkele maanden na de introductie zal het hele gamma leverbaar zijn, zegt Renault.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding