Peugeot 207 SW: vanaf 15,5 duizend euro

Peugeot heeft de prijzen bekend gemaakt van zijn 207 SW. De goedkoopste (XR, 1.4, 75 pk) mag voor 15.550 euro de showroom uit.

De 207 SW staat nu in Peugeot Experience in Breukelen. Vanaf zaterdag 7 juli kan er in worden proefgereden. In de tweede helft van juli is de 207 SW ook bij de ‘gewone’ dealer te zien. De SW is een toevoeging aan het huidige programma, dat tot nu toe bestaat uit de hatchback en de CC. De uitrustingsniveaus van de SW zijn in eerste instantie de XR, X-line en XS, later dit jaar te volgen door een 175pk RC en een XS Outdoor. Om de introductie kracht bij te zetten, heeft de importeur voor de SW een introductiemodel samengesteld: de XS Première.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Peugeot 207 SW: vanaf 15,5 duizend euro - Automobielmanagement.nl

Peugeot 207 SW: vanaf 15,5 duizend euro

Peugeot heeft de prijzen bekend gemaakt van zijn 207 SW. De goedkoopste (XR, 1.4, 75 pk) mag voor 15.550 euro de showroom uit.

De 207 SW staat nu in Peugeot Experience in Breukelen. Vanaf zaterdag 7 juli kan er in worden proefgereden. In de tweede helft van juli is de 207 SW ook bij de ‘gewone’ dealer te zien. De SW is een toevoeging aan het huidige programma, dat tot nu toe bestaat uit de hatchback en de CC. De uitrustingsniveaus van de SW zijn in eerste instantie de XR, X-line en XS, later dit jaar te volgen door een 175pk RC en een XS Outdoor. Om de introductie kracht bij te zetten, heeft de importeur voor de SW een introductiemodel samengesteld: de XS Première.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding