Dodge Caliber krijgt vier Euro NCAP-sterren

Inzittenden van een Dodge Caliber zijn goed af bij een botsing, maar een voetganger niet.

Dat blijkt uit een recente botsproef door Euro NCAP. Voor de bescherming van volwassenen en kinderen deelt Euro NCAP vier van de maximaal vijf haalbare sterren uit. Voor de bescherming van een aangereden voetganger krijgt de Caliber slechts één ster. Meer details over de testresultaten zijn te zien op www.euroncap.com

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Dodge Caliber krijgt vier Euro NCAP-sterren - Automobielmanagement.nl

Dodge Caliber krijgt vier Euro NCAP-sterren

Inzittenden van een Dodge Caliber zijn goed af bij een botsing, maar een voetganger niet.

Dat blijkt uit een recente botsproef door Euro NCAP. Voor de bescherming van volwassenen en kinderen deelt Euro NCAP vier van de maximaal vijf haalbare sterren uit. Voor de bescherming van een aangereden voetganger krijgt de Caliber slechts één ster. Meer details over de testresultaten zijn te zien op www.euroncap.com

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding