C4 Picasso op lpg voor duizend euro

De Citroën is nu leverbaar met een Eurogas lpg-installatie voor 995 euro, ingebouwd en al.

De Citroën C4 Picasso met een Eurogas lpg-installatie is leverbaar vanaf 25.985 euro inclusief btw/bpm. De installatie is gehomologeerd door Citroën Nederland waardoor de fabrieksgarantie van kracht blijft. De CO2 uitstoot van een lpg-auto ligt ongeveer tien procent lager dan die van dezelfde auto met een benzinemotor. Voor de zakelijke rijder zal er geen bijtelling gelden over de waarde van de lpg-installatie, terwijl met een omslagpunt van minder dan tienduizend kilometer per jaar rijden op autogas nu ook een serieuze optie is voor de particuliere rijder. Lpg voor de C4 Picasso is leverbaar op de 1.8 16V en 2.0 16V benzinemotoren, met uitzondering van de Exclusive-versies.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

C4 Picasso op lpg voor duizend euro - Automobielmanagement.nl

C4 Picasso op lpg voor duizend euro

De Citroën is nu leverbaar met een Eurogas lpg-installatie voor 995 euro, ingebouwd en al.

De Citroën C4 Picasso met een Eurogas lpg-installatie is leverbaar vanaf 25.985 euro inclusief btw/bpm. De installatie is gehomologeerd door Citroën Nederland waardoor de fabrieksgarantie van kracht blijft. De CO2 uitstoot van een lpg-auto ligt ongeveer tien procent lager dan die van dezelfde auto met een benzinemotor. Voor de zakelijke rijder zal er geen bijtelling gelden over de waarde van de lpg-installatie, terwijl met een omslagpunt van minder dan tienduizend kilometer per jaar rijden op autogas nu ook een serieuze optie is voor de particuliere rijder. Lpg voor de C4 Picasso is leverbaar op de 1.8 16V en 2.0 16V benzinemotoren, met uitzondering van de Exclusive-versies.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding