Mobiele gids exclusief voor Volkswagenrijder

Exclusief voor Volkswagenrijders is er nu een ‘mobiele gids’ met routeplanning, verkeer- en weerinfo diensten.

Deze mobiele telefoondienst is door Service2Media ontwikkeld voor Volkswagen-klanten onder de naam Volkswagen Mobiel. Mark Offenberg, verkoopdirecteur van Service2Media: “We hebben samen met Volkswagen gekeken welke informatie de Volkswagen-klant fijn vindt om bij de hand te hebben op de mobiele telefoon. Het mooie aan Volkswagen Mobiel is dat je zelf bepaalt wanneer je de informatie opvraagt en niet op radioberichtgeving hoeft te wachten. Daarnaast kan de automobilist de service helemaal aanpassen naar eigen voorkeur door bijvoorbeeld een aantal door hem of haar veel bereden voorkeurswegen op te geven. Dan worden alleen de files op deze wegen getoond. In tegenstelling tot de file-informatie nummers wordt de informatie via deze mobiele gids zonder extra kosten ter beschikking gesteld.”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Mobiele gids exclusief voor Volkswagenrijder - Automobielmanagement.nl

Mobiele gids exclusief voor Volkswagenrijder

Exclusief voor Volkswagenrijders is er nu een ‘mobiele gids’ met routeplanning, verkeer- en weerinfo diensten.

Deze mobiele telefoondienst is door Service2Media ontwikkeld voor Volkswagen-klanten onder de naam Volkswagen Mobiel. Mark Offenberg, verkoopdirecteur van Service2Media: “We hebben samen met Volkswagen gekeken welke informatie de Volkswagen-klant fijn vindt om bij de hand te hebben op de mobiele telefoon. Het mooie aan Volkswagen Mobiel is dat je zelf bepaalt wanneer je de informatie opvraagt en niet op radioberichtgeving hoeft te wachten. Daarnaast kan de automobilist de service helemaal aanpassen naar eigen voorkeur door bijvoorbeeld een aantal door hem of haar veel bereden voorkeurswegen op te geven. Dan worden alleen de files op deze wegen getoond. In tegenstelling tot de file-informatie nummers wordt de informatie via deze mobiele gids zonder extra kosten ter beschikking gesteld.”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding