Ford Kuga crossover vanaf veertig mille

De Ford Kuga komt in Nederland in juni op de markt. Hij komt er in maar één uitvoering vanaf 39.300 euro.

Ford heeft zijn modelprogramma uitgebreid met een opvallende crossover, de Ford Kuga AWD 2.0 TDCi (100 kW). In ons land wordt de Kuga standaard geleverd met permanente vierwielaandrijving. De auto zal in de eerste helft van dit jaar in de showrooms van de Nederlandse Ford-dealers verschijnen. “Wij hebben ervoor gekozen de Kuga in het zwaarbevochten crossover-segment direct onderscheidend te positioneren als een zeer compleet uitgerust model, in lijn met voortreffelijke prestaties op zowel de openbare weg als in het terrein”, aldus directeur Schep van Ford Nederland. De motor zou 6,4 liter brandstof per 100 kilometer verbruiken waarmee Ford de laagste CO2 uitstoot (169 g/km) binnen het awd-segment claimt. Eind 2008 wordt de Kuga ook leverbaar met een benzinemotor waarvan de specificaties en prijzen in een later stadium bekend worden gemaakt.

Ford Kuga crossover vanaf veertig mille - Automobielmanagement.nl

Ford Kuga crossover vanaf veertig mille

De Ford Kuga komt in Nederland in juni op de markt. Hij komt er in maar één uitvoering vanaf 39.300 euro.

Ford heeft zijn modelprogramma uitgebreid met een opvallende crossover, de Ford Kuga AWD 2.0 TDCi (100 kW). In ons land wordt de Kuga standaard geleverd met permanente vierwielaandrijving. De auto zal in de eerste helft van dit jaar in de showrooms van de Nederlandse Ford-dealers verschijnen. “Wij hebben ervoor gekozen de Kuga in het zwaarbevochten crossover-segment direct onderscheidend te positioneren als een zeer compleet uitgerust model, in lijn met voortreffelijke prestaties op zowel de openbare weg als in het terrein”, aldus directeur Schep van Ford Nederland. De motor zou 6,4 liter brandstof per 100 kilometer verbruiken waarmee Ford de laagste CO2 uitstoot (169 g/km) binnen het awd-segment claimt. Eind 2008 wordt de Kuga ook leverbaar met een benzinemotor waarvan de specificaties en prijzen in een later stadium bekend worden gemaakt.