Hybride Golf in Genève

Volkswagen gaat in Genève zijn eerste hybride laten zien: de Golf TDI Hybrid. En de nieuwe Scirocco.

De hybride Golf is nog een ‘studie’ en zou 3,4 L/100 km verbruiken. Volkswagen zet hiermee aan te tonen welk potentieel er nog zit in de combinatie van een moderne diesel, een start/stop-mechanisme, een elektromotor en een zeventraps DSG-transmissie. Maar er is meer op ecogebied: een Passat op aardgas (Passat TSI Ecofuel) en de Sharan BlueMotion (62 L/100 km). De eerste generatie van de tweedeurs Scirocco werd 34 jaar geleden ook in Genève geïntroduceerd.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Hybride Golf in Genève - Automobielmanagement.nl

Hybride Golf in Genève

Volkswagen gaat in Genève zijn eerste hybride laten zien: de Golf TDI Hybrid. En de nieuwe Scirocco.

De hybride Golf is nog een ‘studie’ en zou 3,4 L/100 km verbruiken. Volkswagen zet hiermee aan te tonen welk potentieel er nog zit in de combinatie van een moderne diesel, een start/stop-mechanisme, een elektromotor en een zeventraps DSG-transmissie. Maar er is meer op ecogebied: een Passat op aardgas (Passat TSI Ecofuel) en de Sharan BlueMotion (62 L/100 km). De eerste generatie van de tweedeurs Scirocco werd 34 jaar geleden ook in Genève geïntroduceerd.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding