Hoge verwachtingen van Nissan Qashqai+2

Nisssan onthulde in Portugal een grotere versie van de Qashqai. Het nieuwe model krijgt een derde zitrij en heeft daarom de aanduiding Qashqai +2.

De auto heeft een 135 mm langere wielbasis dan het originele model, terwijl zijn lengte is toegenomen tot 4,53 m.Daardoor is er ruimte voor een derde zitrij, waarop twee niet al te lange personen het wel even uithouden tijdens een korte rit. De Qashqai +2 wordt in oktober bij de dealers verwacht. Technisch zijn de beide Qashqai-modellen identiek, maar de afstelling van het onderstel van de zevenzitter is aangepast op het honderd kilo hogere gewicht.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Hoge verwachtingen van Nissan Qashqai+2 - Automobielmanagement.nl

Hoge verwachtingen van Nissan Qashqai+2

Nisssan onthulde in Portugal een grotere versie van de Qashqai. Het nieuwe model krijgt een derde zitrij en heeft daarom de aanduiding Qashqai +2.

De auto heeft een 135 mm langere wielbasis dan het originele model, terwijl zijn lengte is toegenomen tot 4,53 m.Daardoor is er ruimte voor een derde zitrij, waarop twee niet al te lange personen het wel even uithouden tijdens een korte rit. De Qashqai +2 wordt in oktober bij de dealers verwacht. Technisch zijn de beide Qashqai-modellen identiek, maar de afstelling van het onderstel van de zevenzitter is aangepast op het honderd kilo hogere gewicht.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding