Helaas voor de liefhebbers gaat het niet om een vernieuwde versie van de befaamde oude DS die al in 1975 uit productie is genomen, maar om een geheel nieuwe modellenreeks in het topsegment waarvan de eerste exemplaren mogelijk al volgend jaar op de markt kunnen komen. Hoe groot de auto gaat worden is nog de vraag, volgens Radio 1 is de huidige C3 de basis van de nieuwe reeks.

Onlangs kwam Citroën in het kader van de moderniseringscampagne ook met een nieuw logo dat het uit begin jaren tachtig stammende merkteken gaat vervangen.
Citroën gaat ook de eisen op het gebied van kwaliteit in de verkoop en het onderhoud bij de dealers opvoeren, maar dat voornemen is al in 2007 bekendgemaakt door de topman van toen, Gilles Michel. Die is inmiddels alweer vertrokken.  

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding