De Škoda Yeti heeft een aantal voorzieningen in petto, zoals de mogelijkheid voor een panoramisch zonnedak en een parkeerassistent. Met laatstgenoemde kan de Yeti zichzelf in een parkeervak manoeuvreren dat zo lang is als de auto zelf, plus tachtig centimeter. Zodra de auto een lege plaats opmerkt van vijf meter, zal het MaxiDot display aangeven dat de bestuurder de Yeti in de achterruitversnelling kan  zetten. De rest gebeurt vervolgens vanzelf, de bestuurder hoeft alleen nog maar de snelheid te reguleren.
Ook uniek in deze klasse, maar wel afhankelijk van de uitvoering, zijn een knieairbag voor de bestuurder en zijairbags achterin. Daarmee kan het aantal airbags in de Yeti uitkomen op maximaal negen.

De Škoda Yeti wordt leverbaar met twee benzine- en drie dieselmotoren met keuze uit twee- of vierwielaandrijving.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding