Via het interne mailsysteem van Nationaal Auto Forum konden leden tot en met 21 december hun persoonlijke topvijf van auto’s doorgeven. De nummers één werden gewaardeerd met vijf punten; de nummers vijf met één punt. In een speciale topic op het forum werd de Top 50 in doseringen bekendgemaakt.

De organisatie is verrast door de uitslag, meldt het vakblad MarketingTribune. Ze hadden verwacht dat een droomwagen als Porsche of Ferrari veruit de meeste stemmen zou krijgen, maar juist de minder glamoureuze Golf wint het van de rest. Op de laatste plaatsen van Top 50 staan met ieder 5 punten de Ferrari GTO, Kia Cee’d, Citroën C3 Picasso, Audi Q7 en Volvo S40, dus op plaats 46 tot en met 50.

Kijk op www.nationaalautoforum.nl/auto-top-50-aller-tijden voor de complete Auto Top 50 Aller Tijden.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding