Resultaat: de Range Rover by Piet Boon met Piet Boon-plaatje in het dashboard en PB-logo in de dorpels. Verder verschilt de Range Rover V8 Supercharged die Piet Boon onder handen nam slechts in één detail van de standaarduitvoering. Maar het is wel een heel nadrukkelijk aanwezig detail, namelijk de lakkleur. Die is middenbruin.

 

Boon: ‘Kleur doet veel voor een ontwerp, dat weten wij natuurlijk uit onze eigen praktijk. Daarom hebben wij voor de nieuwe Range Rover gekozen voor een gematteerde lak in een middenbruine tint; een modieuze maar ingetogen kleur. Een kleur die wij zelf ook in onze ontwerpen toepassen. Het effect op de Range Rover is fantastisch: tijdloos en duurzaam, waarmee de vorm veel beter uitkomt.’

 

Voor het interieur van de Range Rover V8 Supercharged sloten de uitgebreide fabrieksmogelijkheden voor kleuren, bekleding en afwerking zo dicht op Boon’s inzichten aan, dat hiervoor een standaard specificatie is gekozen. Bij voldoende belangstelling komt er een zeer gelimiteerde serie. (bron: MarketingTribune en De Telegraaf)

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding