De Mazda6 Facelift is verder vooral doorontwikkeld op het gebied van verhoogde kwaliteit van het interieur, betere milieueigenschappen en verbeterde veiligheid. Het exterieur, ontworpen voor sportiviteit en een premium uitstraling, kent nieuwe koplampunits en achterlichten. Er zijn zes verschillende motoren beschikbaar, waaronder een 2.0 liter DISI  benzinemotor met een lager brandstofverbruik en een lagere CO2 uitstoot dan de 2.0 liter die hij vervangt. De vijftraps automatische versnellingsbak werd voor de Mazda6 Facelift aangepast om te zorgen voor een optimale combinatie van acceleratie en brandstofverbruik. Zowel de 1.8 liter als de 2.5 liter benzinemotor werden onder handen genomen. De 2.2 liter CiTD is nu leverbaar in drie verschillende en levendige vermogensversies, van 129 tot 180 paardekrachten, allemaal met verbeterd brandstofverbruik en lagere CO2 emissies.

Het onderstel van de Mazda6 Facelift is op verschillende punten aangepast en het model kent een aantal nieuwe actieve veiligheidsvoorzieningen, zoals nieuwe meedraaiende en adaptieve koplampen en een hellingproefassistent.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding