Auris als full hybrid op show Genève

De Full Hybrid Toyota Auris beleeft tijdens de Autosalon van Genève 2010 zijn wereldpremière.

Het is volgens de Japanners de eerste keer dat Full Hybrid-techniek in een al bestaand model wordt gebruikt. Voor 2020 wil de autofabrikant nagenoeg elk Toyota-model ook met Full Hybrid-techniek kunnen leveren.

Toyota’s laat in Genève haar inspanningen op het gebied van duurzame mobiliteit verder tot uiting in de Europese premières van zowel de Plug-in Hybrid Prius als het volledig elektrische FT-EV II-concept. Daarnaast is op de Toyota stand de FCHV-advanced te zien. Een Full Hybrid auto met een brandstofcel, waarmee in Japan en Amerika inmiddels in de praktijk wordt getest.

Verder beleeft de RAV4 2010 in Genève zijn Europese première. Met name veranderingen aan het design aan de voorzijde en interieur. Alle motoren zijn voorzien van Toyota Optimal Drive.

De Toyota FT-86 zal in Genève ook zijn Europese première beleven. Dit sportwagen-concept is een ode aan de historische sportwagens van Toyota. De FT-86 heeft achterwielaandrijving, een krachtige aerodynamische styling en een ergonomisch uitgevoerde, bestuurdergerichte cockpit. De sportwagen is zo compact en licht mogelijk uitgevoerd.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Auris als full hybrid op show Genève - Automobielmanagement.nl

Auris als full hybrid op show Genève

De Full Hybrid Toyota Auris beleeft tijdens de Autosalon van Genève 2010 zijn wereldpremière.

Het is volgens de Japanners de eerste keer dat Full Hybrid-techniek in een al bestaand model wordt gebruikt. Voor 2020 wil de autofabrikant nagenoeg elk Toyota-model ook met Full Hybrid-techniek kunnen leveren.

Toyota’s laat in Genève haar inspanningen op het gebied van duurzame mobiliteit verder tot uiting in de Europese premières van zowel de Plug-in Hybrid Prius als het volledig elektrische FT-EV II-concept. Daarnaast is op de Toyota stand de FCHV-advanced te zien. Een Full Hybrid auto met een brandstofcel, waarmee in Japan en Amerika inmiddels in de praktijk wordt getest.

Verder beleeft de RAV4 2010 in Genève zijn Europese première. Met name veranderingen aan het design aan de voorzijde en interieur. Alle motoren zijn voorzien van Toyota Optimal Drive.

De Toyota FT-86 zal in Genève ook zijn Europese première beleven. Dit sportwagen-concept is een ode aan de historische sportwagens van Toyota. De FT-86 heeft achterwielaandrijving, een krachtige aerodynamische styling en een ergonomisch uitgevoerde, bestuurdergerichte cockpit. De sportwagen is zo compact en licht mogelijk uitgevoerd.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding