Alfa Romeo Giulietta vanaf 24 mille

De Alfa Romeo Giulietta is een nieuwe ‘troef’ in het C-segment, zegt de importeur. De vijfdeurs hatchback is standaard voorzien van een turbo en heeft vermogens oplopend tot 235 pk. De goedkoopste kost 24 mille.

De Alfa Romeo Giulietta is ontworpen door het Alfa Romeo Style Centre. De kernvereisten bij het ontwerpen en produceren van de nieuwe vijfdeurs hatchback waren sportiviteit, comfort en kwaliteit. De auto staat op een compleet nieuw platform. De Giulietta wordt leverbaar met drie turbobenzine- en drie turbodieselmotoren met vermogens tussen 105 en 235 pk. Het topmodel is louter leverbaar als Quadrifoglio Verde.

De Alfa Romeo Giulietta is per direct bestelbaar bij de Nederlandse dealer vanaf 23.950 euro voor de 120 pk sterke 1.4 Turbo. De 170 pk sterke 1.4 Turbo MultiAir kan besteld worden vanaf 27 mille. Het topmodel, de Alfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde met de 235 pk sterke 1750 TBi motor vanaf is er vanaf 33 duizend euro. Dieselen kan vanaf 27.450 euro (105 pk 1.6 JTDM). De 170 pk sterke JTDM is te bestellen vanaf 32.450 euro.

 

 

 

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Alfa Romeo Giulietta vanaf 24 mille - Automobielmanagement.nl

Alfa Romeo Giulietta vanaf 24 mille

De Alfa Romeo Giulietta is een nieuwe ‘troef’ in het C-segment, zegt de importeur. De vijfdeurs hatchback is standaard voorzien van een turbo en heeft vermogens oplopend tot 235 pk. De goedkoopste kost 24 mille.

De Alfa Romeo Giulietta is ontworpen door het Alfa Romeo Style Centre. De kernvereisten bij het ontwerpen en produceren van de nieuwe vijfdeurs hatchback waren sportiviteit, comfort en kwaliteit. De auto staat op een compleet nieuw platform. De Giulietta wordt leverbaar met drie turbobenzine- en drie turbodieselmotoren met vermogens tussen 105 en 235 pk. Het topmodel is louter leverbaar als Quadrifoglio Verde.

De Alfa Romeo Giulietta is per direct bestelbaar bij de Nederlandse dealer vanaf 23.950 euro voor de 120 pk sterke 1.4 Turbo. De 170 pk sterke 1.4 Turbo MultiAir kan besteld worden vanaf 27 mille. Het topmodel, de Alfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde met de 235 pk sterke 1750 TBi motor vanaf is er vanaf 33 duizend euro. Dieselen kan vanaf 27.450 euro (105 pk 1.6 JTDM). De 170 pk sterke JTDM is te bestellen vanaf 32.450 euro.

 

 

 

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding