Saab maakt prijzen 9-5 bekend

Saab Nederland heeft de prijzen van de nieuwe Saab 9-5 bekendgemaakt. Ze beginnen bij 42.950 euro voor de versie met de 1.6 liter turbobenzinemotor met 180 pk. De dieselreeks start bij 44.450 euro voor de 9-5 2.0TiD Linear met milieulabel A.

De 9-5 is de eerste van drie nieuwe modellen die Saab in de komende zestien maanden introduceert. De nieuwe Saab 9-5 staat vanaf juni bij de dealer en kan per direct worden besteld. De levering van de versies met tweeliter benzine- en dieselmotor start in juni, de 1.6 Turbo staat vanaf september bij de dealer. De prijs van de 190 pk sterke turbodiesel die begin volgend jaar wordt geïntroduceerd, is nog niet bekend.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Saab maakt prijzen 9-5 bekend - Automobielmanagement.nl

Saab maakt prijzen 9-5 bekend

Saab Nederland heeft de prijzen van de nieuwe Saab 9-5 bekendgemaakt. Ze beginnen bij 42.950 euro voor de versie met de 1.6 liter turbobenzinemotor met 180 pk. De dieselreeks start bij 44.450 euro voor de 9-5 2.0TiD Linear met milieulabel A.

De 9-5 is de eerste van drie nieuwe modellen die Saab in de komende zestien maanden introduceert. De nieuwe Saab 9-5 staat vanaf juni bij de dealer en kan per direct worden besteld. De levering van de versies met tweeliter benzine- en dieselmotor start in juni, de 1.6 Turbo staat vanaf september bij de dealer. De prijs van de 190 pk sterke turbodiesel die begin volgend jaar wordt geïntroduceerd, is nog niet bekend.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding