Fernando Alonso combineert Ferrari en Maserati

Tweevoudig Formule 1 Wereldkampioen Fernando Alonso, coureur van Scuderia Ferrari Marlboro, heeft in Fiorano zijn Maserati GranCabrio onthuld.

De Spaanse coureur heeft elegante eigenschappen uitgekozen voor zijn GranCabrio, waarbij hij heeft gekozen voor een donkere buitenkleur in combinatie met een two-tone lederen bekleding in het interieur. De buitenkleur is Grigio Granito (granietgrijs) terwijl in het interieur de kleurcombinatie Pearl Beige met Bordeaux leer is. De softtop is daarmee in lijn met dezelfde Bordeaux kleur.

Om de link met de traditie van Maserati te benadrukken is het dak van de GranCabrio volledig vervaardigd van stof. Het kan in zes verschillende kleuren worden geleverd en past naadloos in het design van de auto. Het opvouwen neemt slechts twintig seconden in.

De Maserati GranCabrio 4.7-liter V8 van 440 pk is nu leverbaar in heel Europa via het Maserati Dealer Netwerk. De catalogusprijs in Nederland bedraagt € 201.109,- inclusief BPM en BTW.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Fernando Alonso combineert Ferrari en Maserati - Automobielmanagement.nl

Fernando Alonso combineert Ferrari en Maserati

Tweevoudig Formule 1 Wereldkampioen Fernando Alonso, coureur van Scuderia Ferrari Marlboro, heeft in Fiorano zijn Maserati GranCabrio onthuld.

De Spaanse coureur heeft elegante eigenschappen uitgekozen voor zijn GranCabrio, waarbij hij heeft gekozen voor een donkere buitenkleur in combinatie met een two-tone lederen bekleding in het interieur. De buitenkleur is Grigio Granito (granietgrijs) terwijl in het interieur de kleurcombinatie Pearl Beige met Bordeaux leer is. De softtop is daarmee in lijn met dezelfde Bordeaux kleur.

Om de link met de traditie van Maserati te benadrukken is het dak van de GranCabrio volledig vervaardigd van stof. Het kan in zes verschillende kleuren worden geleverd en past naadloos in het design van de auto. Het opvouwen neemt slechts twintig seconden in.

De Maserati GranCabrio 4.7-liter V8 van 440 pk is nu leverbaar in heel Europa via het Maserati Dealer Netwerk. De catalogusprijs in Nederland bedraagt € 201.109,- inclusief BPM en BTW.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding