Er wordt veel gebruik gemaakt van zacht aanvoelende materialen waardoor het passagierscompartiment volgens de importeur ‘a touch of class’ krijgt. Het dashboard is compleet nieuw. De nieuwe Caliber is leverbaar vanaf 19.990 euro. 

De nieuwe Caliber is er in de uitvoeringen Base, Raw, SE, Sport, SXT en Luxury. De Caliber Raw en SE hebben dezelfde standaarduitrusting met onder meer ESP, Hill Start Assist, airconditioning, 17-inch wielen, elektrisch bedienbare ramen vóór en achter, een uitneembare LED-zaklantaarn die tijdens de rit automatisch oplaadt, elektrisch verstelbare en verwarmde spiegels en een radio/DVD/CD-speler met vier luidsprekers. Het verschil tussen de Raw en de SE-uitvoering zit hem in het feit dat voor de Caliber Raw geen opties leverbaar zijn. De Caliber Raw is leverbaar vanaf 20,5 duizend euro. De Caliber Base is uitsluitend op speciale bestelling leverbaar. Dit model heeft afgezien van het ontbreken van de radio/DVD/CD-speler met vier luidsprekers dezelfde standaarduitrusting als de Raw- en SE-modellen. De Caliber Base is leverbaar vanaf twintg mille, de Caliber SXT is er vanaf 26 mille.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding