BMW brengt verlengde 5-Serie op autoshow in China

Op de autotentoonstelling van Beijing die volgende week van start gaat, zal BMW de lange versie onthullen van de nieuwe 5-Serie. BMW volgt daarmee Audi, dat ‘t inmiddels goede resultaten boekt met de A4L in China.

Net als de A4L worden de drie versies van de 5-Serie, de 535Li, 528Li en de 523Li, lokaal gebouwd. In dit geval in de fabriek van BMW’s joint venture met het Chinese Brilliance in Shenyang. De wielbasis van de ‘5′ is met veertien centimeter verlengd, waardoor de lengte nu uitkomt om 5,04 m. Tal van luxe accessoires zoals zonneschermen, verlichte make-up spiegels, leeslampjes en aparte bediening van de audio-installatie moeten het comfort van de achterpassagiers verhogen. De lange 5-Serie is alleen bestemd voor de Chinese markt. BMW is daar al langer op de markt met de eveneens in China gebouwde lange versie van de 7-Serie.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

BMW brengt verlengde 5-Serie op autoshow in China - Automobielmanagement.nl

BMW brengt verlengde 5-Serie op autoshow in China

Op de autotentoonstelling van Beijing die volgende week van start gaat, zal BMW de lange versie onthullen van de nieuwe 5-Serie. BMW volgt daarmee Audi, dat ‘t inmiddels goede resultaten boekt met de A4L in China.

Net als de A4L worden de drie versies van de 5-Serie, de 535Li, 528Li en de 523Li, lokaal gebouwd. In dit geval in de fabriek van BMW’s joint venture met het Chinese Brilliance in Shenyang. De wielbasis van de ‘5′ is met veertien centimeter verlengd, waardoor de lengte nu uitkomt om 5,04 m. Tal van luxe accessoires zoals zonneschermen, verlichte make-up spiegels, leeslampjes en aparte bediening van de audio-installatie moeten het comfort van de achterpassagiers verhogen. De lange 5-Serie is alleen bestemd voor de Chinese markt. BMW is daar al langer op de markt met de eveneens in China gebouwde lange versie van de 7-Serie.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding