Nieuwe Ford Mondeo naar Moskou

Ford Europa lanceert eind augustus de nieuwe Mondeo op de Moscow International Automobile Salon 2010. Het vernieuwde model beschikt over een nieuw vormgegeven carrosserie en een opgewaardeerd interieur, nieuwe Ford EcoBoost-benzinemotoren en TDCi-dieselmotoren.

"Met de Ford Mondeo hebben we een ijzersterk model in handen. De verregaande designwijzigingen en met name het uitgebreide gamma aan nieuwe technologieën in het nieuwe model zullen de positie van de Mondeo als het paradepaardje van Fords Europese modellenlijn ongetwijfeld versterken," aldus John Fleming, Chairman & CEO van Ford of Europe. "Dit is de mooiste, veiligste, meest milieuvriendelijke en beste Mondeo die we ooit hebben gelanceerd en vormt het hoogtepunt van de modellen uit het vernieuwde CD-segment voor 2010."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Nieuwe Ford Mondeo naar Moskou - Automobielmanagement.nl

Nieuwe Ford Mondeo naar Moskou

Ford Europa lanceert eind augustus de nieuwe Mondeo op de Moscow International Automobile Salon 2010. Het vernieuwde model beschikt over een nieuw vormgegeven carrosserie en een opgewaardeerd interieur, nieuwe Ford EcoBoost-benzinemotoren en TDCi-dieselmotoren.

"Met de Ford Mondeo hebben we een ijzersterk model in handen. De verregaande designwijzigingen en met name het uitgebreide gamma aan nieuwe technologieën in het nieuwe model zullen de positie van de Mondeo als het paradepaardje van Fords Europese modellenlijn ongetwijfeld versterken," aldus John Fleming, Chairman & CEO van Ford of Europe. "Dit is de mooiste, veiligste, meest milieuvriendelijke en beste Mondeo die we ooit hebben gelanceerd en vormt het hoogtepunt van de modellen uit het vernieuwde CD-segment voor 2010."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding