Aixam won de test met de Crossline.  Bij Aixam constateert Anwb geen onveilige aspecten. Volgens de bond is niet alleen het remgedrag van vier van de zeven  merken onacceptabel, ook worden er de nodige kritische kanttekeningen geplaatst, zoals een te kleine voorruit, een hevig trillende spiegel, of indirecte en hevig resonerende besturing.

Aixam deed mee aan de brommobieltest met de Crossline, die drie jaar geleden al door Anwb als  ‘best getest’ werd bestempeld. Aixam stuurde dit keer de vertrouwde Crossline opnieuw. ‘Goud van oud’, kopt de Anwb Kampioen. De Crossline is al jaren de best verkochte brommobiel van Europa, weet de importeur Aixam Mega Nederland.

De volledige ANWB brommobieltest is te lezen in de Kampioen van september en op www.aixam.nl

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding