De elektrisch aangedreven Vito E-cell (zie elders in deze uitgave) komt in 2011 op de markt. Mercedes-Benz laat ook zien dat het op andere fronten werkt aan verduurzaming van mobiliteit. De nieuwe E-Klasse NGT, die op de vakbeurs debuteert, is bijvoorbeeld geschikt voor het gebruik van CO2-neutraal biogas. De Econic NGT vrachtwagen is dankzij een aardgasmotor schoon en zeer stil. En de B-Klasse F-CELL toont het grote potentieel van de innovatieve brandstofcel aan. Op Ecomobiel 2010 staat ook BlueEfficiency van Mercedes-Benz volop in de schijnwerpers. Dit zijn alle technologieën en maatregelen die vandaag al leiden tot een lager verbruik en dus minder emissies van schadelijke stoffen.

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding