"We verwachtten destijds een wetenschappelijk experiment, maar het is pure werkelijkheid," schreven de Motor Trend-journalisten voor de januari 2011-uitgave. "De Volt maakt de beloften van het door GM ontwikkelde concept volledig waar. Het is een ‘volledig functionele, compromisloze auto die consumenten echte voordelen biedt op het gebied van gebruikskosten’.  De ‘Motor Trend Car of the Year’ onderscheiding werd in de windtunnel van General Motors in Warren (Michigan) uitgereikt aan Tom Stephens, baas van global product operations.

 

Het rapport van Motor Trend wordt in de januari-uitgave van het tijdschrift gepubliceerd (begin december in de kiosk) en online op www.motortrend.com.

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding