Aanwezig zijn, in alfabetische volgorde: Abarth, Alfa Romeo, Audi, Bentley, BMW, Bugatti, Burton, Chevrolet, Chrysler, Citroën, Corvette, Dacia, Fiat, Ford, Hyundai, Jaguar, Jeep, Kia, Lamborghini, Lancia, Land Rover, Lexus, Mazda, Mercedes-Benz, Mini, Mitsubishi, Opel, Peugeot, Porsche, Renault, Rolls Royce, Saab, Seat, Skoda, Smart, Volkswagen, Volvo en Westfield. Volgens organisator AmsterdamRAI wordt de komende periode verder aangevuld, onder andere met merken uit het exclusieve segment van de markt.

De deelnemers vullen alle hallen van Amsterdam RAI. Op het voorterrein verrijst het buitenpark; een plek voor testbanen, demonstraties, een 4×4-trail en proefritten met elektrische en andere duurzame demo’s. Verder keert GoMotor terug, het in 2009 gelanceerde gemotoriseerde tweewielerevent. Op het buitenterrein kunnen ook mensen zonder rijbewijs op de motor stappen, onder het motto ‘Try the Bike’.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding