De zescilinder (twinpower turbocommonrail dieselmotor) levert 306 pk en heeft een maximum koppel van 600 Nm. Met xDrive accelereert hij in 6,0 seconden van 0-100 km/u. Het brandstofverbruik is gemiddeld 7,0 L/100 km. Aan deze uitvoering hangt een prijskaartje van 108,5 duizend euro. Naast de introductie van de 740d xDrive zijn er voor alle modellen van de Siebener het optiepakket uitgebreid.

Zo zijn de comfortstoelen achterin nu ook beschikbaar in een driezits configuratie. Met het invallen van de winter is BMW in Duitsland gestart met een advertentiecampange voor de 7-Serie xDrive. Nieuw is, dat reizigers die na aankomst op de luchthaven van München hun Bluetooth-telefoon activeren, automatisch de advertentie op het beeldscherm van hun telefoon, iPod, of iPad te zien krijgen.

BMW wil geen informatie verstrekken over lopende campagnes, dus kregen wij geen antwoord op vragen over de inzet van de nieuwe media zoals in dit geval.

 

 

 

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding