General Motors roept ruim elfduizend Cadillacs terug

GM heeft een terugroepactie in gang gezet voor de Cadillac CTS van de bouwjaren 2009 en 2010 voor een mogelijk probleem met de achterwielophanging.

Volgens een bericht van de National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA) zou het gaan om een waslaag op de borgmoeren van de spoorstangen van de achterwielophanging. De was kan de reden zijn dat de borgmoeren los raken, waardoor het mogelijk kan zijn dat bestuurders de controle over de auto verliezen. Zij moeten dan ook letten op een mogelijk metaalachtig ratelend geluid aan de achterkant van de auto dat zou kunnen wijzen op losgeraakte moeren. De terugroepactie betreft ruim elfduizend Cadillacs CTS.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

General Motors roept ruim elfduizend Cadillacs terug - Automobielmanagement.nl

General Motors roept ruim elfduizend Cadillacs terug

GM heeft een terugroepactie in gang gezet voor de Cadillac CTS van de bouwjaren 2009 en 2010 voor een mogelijk probleem met de achterwielophanging.

Volgens een bericht van de National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA) zou het gaan om een waslaag op de borgmoeren van de spoorstangen van de achterwielophanging. De was kan de reden zijn dat de borgmoeren los raken, waardoor het mogelijk kan zijn dat bestuurders de controle over de auto verliezen. Zij moeten dan ook letten op een mogelijk metaalachtig ratelend geluid aan de achterkant van de auto dat zou kunnen wijzen op losgeraakte moeren. De terugroepactie betreft ruim elfduizend Cadillacs CTS.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding