Autosalon Turijn keert niet terug

De autosalon in Turijn keert definitief niet terug. Dat zegt regionaal president Roberto Cota.

Het afgelopen jaar werd de terugkeer van de autoshow nog groots aangekondigd, in verband met de 150 jaar Italiaanse eenheid. Alleen Fiat en Volkswagen leken uiteindelijk geinteresseerd in een terugkeer op de legendarische autosalon. Cota was van plan de autoshow een meer eigen, technologische identiteit geven. Dat lijkt vooralsnog enkel een droom. 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Autosalon Turijn keert niet terug - Automobielmanagement.nl

Autosalon Turijn keert niet terug

De autosalon in Turijn keert definitief niet terug. Dat zegt regionaal president Roberto Cota.

Het afgelopen jaar werd de terugkeer van de autoshow nog groots aangekondigd, in verband met de 150 jaar Italiaanse eenheid. Alleen Fiat en Volkswagen leken uiteindelijk geinteresseerd in een terugkeer op de legendarische autosalon. Cota was van plan de autoshow een meer eigen, technologische identiteit geven. Dat lijkt vooralsnog enkel een droom. 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding