Porsche heeft grootse plannen

Porsche heeft ambitieuze plannen. Volgens een intern memo zegt ceo Matthias Müller ervan overtuigd te zijn dat zijn merk elk jaar met een nieuwe auto op de proppen kan komen en in 2018 de verkopen kan hebben verdubbeld.

Hij heeft daarbij aangegeven dat dit kan zonder concessies te doen aan betrouwbaarheid en kwaliteit. De eerste nieuweling waarvan we iets weten is de Cajun, de kleine suv, die op stapel staat en gebouwd zal worden op het platform van de Audi Q5. Volgens de geruchten zou hij in 2014 op de markt moeten komen, maar het zou best kunnen zijn dat dit project wordt versneld. Zeker gezien de opmerkingen van Müller. Hij heeft al wel aangegeven dat de volgende generatie 911 in aantocht is en ook een upgrade van de Panamera, inclusief een plug-in hybride variant, die dan de eerste in zijn soort zal zijn in het premium segment.

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Porsche heeft grootse plannen - Automobielmanagement.nl

Porsche heeft grootse plannen

Porsche heeft ambitieuze plannen. Volgens een intern memo zegt ceo Matthias Müller ervan overtuigd te zijn dat zijn merk elk jaar met een nieuwe auto op de proppen kan komen en in 2018 de verkopen kan hebben verdubbeld.

Hij heeft daarbij aangegeven dat dit kan zonder concessies te doen aan betrouwbaarheid en kwaliteit. De eerste nieuweling waarvan we iets weten is de Cajun, de kleine suv, die op stapel staat en gebouwd zal worden op het platform van de Audi Q5. Volgens de geruchten zou hij in 2014 op de markt moeten komen, maar het zou best kunnen zijn dat dit project wordt versneld. Zeker gezien de opmerkingen van Müller. Hij heeft al wel aangegeven dat de volgende generatie 911 in aantocht is en ook een upgrade van de Panamera, inclusief een plug-in hybride variant, die dan de eerste in zijn soort zal zijn in het premium segment.

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding