Fiat viert Italiaanse eenheid met logo op auto’s

Fiat geeft vorm aan 150 jaar Italiaanse eenheid met een speciale, zwarte badge.

Op de badge valt witte getal ‘150’ te lezen, met daaronder een Tricolore. In alle modellen van de Fiat 500, Fiat Punto Evo, Lancia Delta die van juni tot eind dit jaar geproduceerd worden zal het logo verwerkt worden. 

Fiat stelde eerder al 50 auto’s beschikbaar aan het landelijke orgaan, met het rode logo ‘Esperienza Italia’. Dit logo zal gedurende het jaar op alle reclameuitingen van Fiat Group Automobiles te zien is. 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Fiat viert Italiaanse eenheid met logo op auto’s - Automobielmanagement.nl

Fiat viert Italiaanse eenheid met logo op auto’s

Fiat geeft vorm aan 150 jaar Italiaanse eenheid met een speciale, zwarte badge.

Op de badge valt witte getal ‘150’ te lezen, met daaronder een Tricolore. In alle modellen van de Fiat 500, Fiat Punto Evo, Lancia Delta die van juni tot eind dit jaar geproduceerd worden zal het logo verwerkt worden. 

Fiat stelde eerder al 50 auto’s beschikbaar aan het landelijke orgaan, met het rode logo ‘Esperienza Italia’. Dit logo zal gedurende het jaar op alle reclameuitingen van Fiat Group Automobiles te zien is. 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding