Een karavaan van deze bedrijfsauto’s trekt van 9 maart tot 4 april langs de zeventien vestigingen van de groothandel. Makro-pashouders kunnen een Vito winnen. 
De "New Vito on Tour" wordt opgezet op de parkeerterreinen van vijftien Makro-vestigingen. Bij een promotietrailer kan men terecht voor informatie en een proefrit. Aan de tour is een actie gekoppeld: wanneer klanten met een Makro-pas een TomTom navigatiesysteem uit de actiefolder aanschaffen, maken ze automatisch kans op een nieuwe Vito, een rijvaardigheidstraining in Rosmalen of een weekend lang Mercedes-Benz cabrio rijden.  Mercedes-Benz Nederland B.V. zegt de samenwerking met Makro Nederland te zijn aangegaan omdat in de vestigingen van deze groothandel de doelgroep ‘Ondernemend Nederland’ te vinden is. Bovendien leent de laagdrempeligheid van de vestigingen zich volgens de importeur erg goed voor een kennismaking met het merk Mercedes-Benz. Makro Nederland heeft in Nederland zeventien groothandelsvestigingen.