Deze garantiebepaling is een aanvulling op de normale garantie (drie jaar of honderdduizend kilometer) die door Cadillac Europe wordt verleend. Deze garantie geldt alleen voor Cadillacs Escalade Hybrid die officieel in Europa worden geïmporteerd en geregistreerd. De importeur is Nefkens in Amersfoort, en er zijn vier officiële Cadillac-dealers.
De Cadillac Escalade Hybrid is wereldwijd de eerste toepassing van het brandstofbesparende Two-Mode Hybrid System in een luxueuze grote suv. De Escalade Hybrid zou een twintig procent verbeterde brandstofconsumptie hebben, vergeleken met het gewone model. Maar dat betekent altijd nog een gecombineerd brandstofverbruik van ruim elf liter op honderd kilometer. De garantie dekt gedurende acht jaar of 160 duizend kilometer alle reparaties die gerelateerd zijn aan de hybrid-transmissie en inwendige componenten, de remmodulator, de hybrid-accu en de onderdelen in het elektrische systeem (300V).

Cadillac bestaat sinds 1902 als luxe automerk. De laatste jaren probeert GM het merk een renaissance te laten ondergaan om de omzet te vergroten, gebaseerd op onderscheidende moderne styling en geavanceerde technologie. Cadillac moet ook meer buiten de VS worden verkocht.

 

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding