In de aanloop naar de onthulling van de nieuwe Civic publiceert Honda een aantal korte films over de ontwikkeling van het model. De eerste film gaat over de rijeigenschappen.

De wegligging van de nieuwe Honda Civic is in Europa ontwikkeld. De eerste tests met de nieuwe Civic zijn uitgevoerd op Honda’s Research & Development-afdeling in Japan. Vervolgens verhuisde het team naar Europa om het onderstel en het stuurgedrag verder te ontwikkelen.Om de stabiliteit op hoge snelheid verder te verbeteren zijn de torsiestaaf en de stabilisatorstang dikker uitgevoerd. In aanvulling daarop heeft het team de wegligging en het comfort verbeterd door in de achterwielophanging nieuwe, met vloeistof gevulde bussen toe te passen. Kom meer te weten over de nieuwe Honda Civic en bekijk de film over zijn rijeigenschappen.

De 64e Internationale Automobiel Tentoonstelling IAA in Frankfurt is voor het publiek geopend vanaf zaterdag 17 t/m zondag 25 september 2011.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding