"Nederland bijt het spits af met de Ampera Roadshow", aldus Willem-Bert Wildeman, Corporate Account Manager bij Opel Nederland. "Wij zijn startland voor deze toer, die vervolgens via België alle landen zal aandoen waar de Ampera op de markt komt."

De Ampera Roadshow bestaat uit een opvallende touringcar, drie Opels Ampera voor proefritten en een begeleidende truck met onder meer oplaadfaciliteiten. 
Het startpunt is dus Nederlands grootste beurs voor alternatieve aandrijving, daarna zal de karavaan zijn tocht voortzetten langs leasemaatschappijen en grote bedrijven. Ter plekke worden de zakelijke klanten in de touringcar geïnformeerd via een presentatie, waarna men groepsgewijs proefritten kan maken.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding