Met dit model meent Citroën met de  traditionele compacte SUV te breken. De fabrikant rept in reclametaal van ‘een moderne levenswijze met alledaagse uitstapjes’. ‘Met de combinatie van design en technologische innovatie sluit de Citroën C4 Aircross aan bij een moderne levenswijze met alledaagse uitstapjes. Met dit nieuwe silhouet toont Citroën zijn expertise in het samenbrengen van de rijkwaliteiten van een auto die op alle wegdekken uit de voeten kan met het comfort en rijgedrag van een vijfdeursauto. Afhankelijk van de motorisering heeft men de keuze tussen 2 of 4 wheel drive.  De CO2 uitstootwaardes zullen tot de laagste in het segment behoren. De Citroën C4 Aircross wordt vanaf het voorjaar van 2012 leverbaar in Nederland’.  http://www.citroen.nl/actueel/nieuws/C4-Aircross/ .

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding