De Aventador is de nieuwste telg van de Lamborghini-familie. Stephan Winkelmann toonde zich verheugd met het feit dat de keus voor de cover was gevallen op zijn Aventador,  een auto die hij beschouwt als archetypische supercar. Winkelmann kreeg zijn exemplaar van Jaco Bijlsma, de redactiecoördinator van het boek.

De 34e editie van het Autovisie Jaarboek bevat alle op de Nederlandse markt verkrijgbare modellen en types met een selectie van wat er buiten de landsgrenzen aan speciale versies en creaties wordt uitgebracht. Het jaarboek telt  492 pagina’s en  bevat ook een kentekenoverzicht, een prijslijst en een leasetarievenlijst. Het jaarboek is vanaf 10 november voor 16,95 euro te koop in de winkel en online.

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding