Renault komt met nieuwe Laguna Coupé

Renault komt in april volgend jaar met een nieuwe Laguna Coupé. Hij heeft zijn entree gemaakt op de autosalon van Bologna in Italië en kan daar nog worden bekeken tot 11 december.

De nieuwe 17 inch lichtmetalen wielen zijn leverbaar vanaf het eerste uitrustingsniveau. De carrosseriekleur Blanc Nacré is voortaan ook verkrijgbaar voor niveau GT 4Control. Ook de tweekleurige versie met Noir Nacré dak is nu verkrijgbaar voor de GT 4Control versie en kan worden gecombineerd met alle andere metallic tinten. Binnenin de auto is aan de afwerking gewerkt door het dashboard met siernaden standaard aan te bieden. Combinaties van lederen en stoffen bekledingen zijn nu verkrijgbaar vanaf het instapmodel.

De Coupé wordt uitgerust met de ENERGY dCi 150 met Stop & Start en Energy Smart Management (ESM). De motor stoot 118 g CO2 / km uit dat is dertien procent minder dan de vorige versie. De nieuwe Laguna Coupé modeljaar 2012 staat vanaf april in de Nederlandse showrooms. Op 1 februari  worden de prijzen bekend gemaakt.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Renault komt met nieuwe Laguna Coupé - Automobielmanagement.nl

Renault komt met nieuwe Laguna Coupé

Renault komt in april volgend jaar met een nieuwe Laguna Coupé. Hij heeft zijn entree gemaakt op de autosalon van Bologna in Italië en kan daar nog worden bekeken tot 11 december.

De nieuwe 17 inch lichtmetalen wielen zijn leverbaar vanaf het eerste uitrustingsniveau. De carrosseriekleur Blanc Nacré is voortaan ook verkrijgbaar voor niveau GT 4Control. Ook de tweekleurige versie met Noir Nacré dak is nu verkrijgbaar voor de GT 4Control versie en kan worden gecombineerd met alle andere metallic tinten. Binnenin de auto is aan de afwerking gewerkt door het dashboard met siernaden standaard aan te bieden. Combinaties van lederen en stoffen bekledingen zijn nu verkrijgbaar vanaf het instapmodel.

De Coupé wordt uitgerust met de ENERGY dCi 150 met Stop & Start en Energy Smart Management (ESM). De motor stoot 118 g CO2 / km uit dat is dertien procent minder dan de vorige versie. De nieuwe Laguna Coupé modeljaar 2012 staat vanaf april in de Nederlandse showrooms. Op 1 februari  worden de prijzen bekend gemaakt.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding