Ferrari 458 Spider komt bij Munsterhuis ‘uit de lucht’

Ferrari Munsterhuis heeft gisteravond op spectaculaire wijze de nieuwe Ferrari 458 Spider gepresenteerd.

Zo’n vierhonderd genodigden zagen het model via een kraan neerdalen op het buitendek, gehuld in een gordijn van rook en vuur. Voormalig Formule 1-coureur Christijan Albers reed vervolgens de bolide de showroom binnen.

"Een prachtige bekroning van een voor ons uitstekend jaar", aldus Ferry Enders (General Manager Sportscars). "De economisch mindere tijden hebben gelukkig geen vat gekregen op onze verkopen, die meer dan goed waren." De Ferrari 458 Spider is bij Ferrari Munsterhuis leverbaar vanaf 281 duizend euro. De levertijd is door de grote belangstelling voor het model opgelopen tot medio 2013.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Ferrari 458 Spider komt bij Munsterhuis ‘uit de lucht’ - Automobielmanagement.nl

Ferrari 458 Spider komt bij Munsterhuis ‘uit de lucht’

Ferrari Munsterhuis heeft gisteravond op spectaculaire wijze de nieuwe Ferrari 458 Spider gepresenteerd.

Zo’n vierhonderd genodigden zagen het model via een kraan neerdalen op het buitendek, gehuld in een gordijn van rook en vuur. Voormalig Formule 1-coureur Christijan Albers reed vervolgens de bolide de showroom binnen.

"Een prachtige bekroning van een voor ons uitstekend jaar", aldus Ferry Enders (General Manager Sportscars). "De economisch mindere tijden hebben gelukkig geen vat gekregen op onze verkopen, die meer dan goed waren." De Ferrari 458 Spider is bij Ferrari Munsterhuis leverbaar vanaf 281 duizend euro. De levertijd is door de grote belangstelling voor het model opgelopen tot medio 2013.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding