Mercedes in VS met E 300 Hybrid

Mercedes-Benz introduceert op de autotentoonstelling van Detroit in januari de E 300 BlueTEC Hybrid.

In deze auto werkt een 150 kW sterke dieselmotor samen met een elektromotor Met een gemiddeld verbruik van slechts 4,2 l/100 km (CO2: 109 g/km) is de E 300 BlueTEC Hybrid de zuinigste auto in zijn klasse. In Detroit wordt ook de E 400 BlueTEC HYBRID gepresenteerd. In dit voor overzeese markten ontworpen model is een V6-benzinemotor gekoppeld aan de compacte hybridemodule.
In Detroit debuteert ook de E 400 BlueTEC Hybrid. Dit model maakt gebruik van een 225 kW/306 pk sterke V6 benzinemotor in combinatie met de 20 kW/27 pk sterke elektromotor en de lithium-ion batterij. De E 400 BlueTEC Hybrid is speciaal ontworpen voor de Amerikaanse, Japanse en Chinese markt.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Mercedes in VS met E 300 Hybrid - Automobielmanagement.nl

Mercedes in VS met E 300 Hybrid

Mercedes-Benz introduceert op de autotentoonstelling van Detroit in januari de E 300 BlueTEC Hybrid.

In deze auto werkt een 150 kW sterke dieselmotor samen met een elektromotor Met een gemiddeld verbruik van slechts 4,2 l/100 km (CO2: 109 g/km) is de E 300 BlueTEC Hybrid de zuinigste auto in zijn klasse. In Detroit wordt ook de E 400 BlueTEC HYBRID gepresenteerd. In dit voor overzeese markten ontworpen model is een V6-benzinemotor gekoppeld aan de compacte hybridemodule.
In Detroit debuteert ook de E 400 BlueTEC Hybrid. Dit model maakt gebruik van een 225 kW/306 pk sterke V6 benzinemotor in combinatie met de 20 kW/27 pk sterke elektromotor en de lithium-ion batterij. De E 400 BlueTEC Hybrid is speciaal ontworpen voor de Amerikaanse, Japanse en Chinese markt.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding