Volkswagen opent Up-winkel in Kalverstraat

Het winkelend publiek in Amsterdam kan tot en met zondag 22 januari kennis maken met de nieuwe Volkswagen up! in de eigen zogenaamde ‘brand store’ aan de Kalverstraat.

De Up is Volkswagens nieuwe compacte stadsauto (14% bijtelling) en wordt deze maand op de Nederlandse markt geïntroduceerd. In de ‘brand store’ is alle informatie over de Up te vinden en kan er een proefrit in de eigen regio worden geboekt. Prijzen voor de Up beginnen bij 8.490 euro inclusief BTW en BPM. Financieringsmogelijkheden starten bij een bedrag van 79 euro per maand. Naast een Take Up zijn er ook de uitrustingsniveaus Move Up en High Up, desgewenst met een 75 pk sterke motor.

De VW Up is er bovendien in combinatie met een Volkswagen-abonnement vanaf 199 euro per maand. In het maandbedrag voor het Volkswagen-abonnement zijn alle gebruikskosten voor de auto meegenomen, alleen de brandstof moet de berijder zelf betalen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Volkswagen opent Up-winkel in Kalverstraat - Automobielmanagement.nl

Volkswagen opent Up-winkel in Kalverstraat

Het winkelend publiek in Amsterdam kan tot en met zondag 22 januari kennis maken met de nieuwe Volkswagen up! in de eigen zogenaamde ‘brand store’ aan de Kalverstraat.

De Up is Volkswagens nieuwe compacte stadsauto (14% bijtelling) en wordt deze maand op de Nederlandse markt geïntroduceerd. In de ‘brand store’ is alle informatie over de Up te vinden en kan er een proefrit in de eigen regio worden geboekt. Prijzen voor de Up beginnen bij 8.490 euro inclusief BTW en BPM. Financieringsmogelijkheden starten bij een bedrag van 79 euro per maand. Naast een Take Up zijn er ook de uitrustingsniveaus Move Up en High Up, desgewenst met een 75 pk sterke motor.

De VW Up is er bovendien in combinatie met een Volkswagen-abonnement vanaf 199 euro per maand. In het maandbedrag voor het Volkswagen-abonnement zijn alle gebruikskosten voor de auto meegenomen, alleen de brandstof moet de berijder zelf betalen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding