Marketingbaas Volkswagen enthousiast over 5-deurs Up

Luca de Meo, de van Fiat afkomstige marketingbaas van Volkswagen, rekent bij de tweede carrosserievariant van de Up, de vierdeursversie, op een grotere afzet als bij de tweedeurs. Hij denkt dat de vierdeurs Up straks zestig procent van de verkopen zal uitmaken.

 

Dat zei De Meo woensdag (25 januari) bij een voorintroductie in Wolfsburg. Volkswagen verwacht een bijzonder groot verkoopsucces van de vijfdeurs Up, die in maart in Geneve zal worden voorgesteld en in mei op de markt zal komen. "Rond zestig procent van de verkopen zal door de vijfdeurs worden gerealiseerd", voorspelde De Meo. Tot de doelgroep voor de tweede Up-versie rekent De Meo jonge mensen en families maar ook de zilveren generatie. De Up zou het volgens hem ook goed kunnen doen Zuid-Europa, waar auto’s in deze klasse vaak als enige auto worden gebruikt. De Meo is erg enthousiast over de Up. "De auto is klein, maar oho."  

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Marketingbaas Volkswagen enthousiast over 5-deurs Up - Automobielmanagement.nl

Marketingbaas Volkswagen enthousiast over 5-deurs Up

Luca de Meo, de van Fiat afkomstige marketingbaas van Volkswagen, rekent bij de tweede carrosserievariant van de Up, de vierdeursversie, op een grotere afzet als bij de tweedeurs. Hij denkt dat de vierdeurs Up straks zestig procent van de verkopen zal uitmaken.

 

Dat zei De Meo woensdag (25 januari) bij een voorintroductie in Wolfsburg. Volkswagen verwacht een bijzonder groot verkoopsucces van de vijfdeurs Up, die in maart in Geneve zal worden voorgesteld en in mei op de markt zal komen. "Rond zestig procent van de verkopen zal door de vijfdeurs worden gerealiseerd", voorspelde De Meo. Tot de doelgroep voor de tweede Up-versie rekent De Meo jonge mensen en families maar ook de zilveren generatie. De Up zou het volgens hem ook goed kunnen doen Zuid-Europa, waar auto’s in deze klasse vaak als enige auto worden gebruikt. De Meo is erg enthousiast over de Up. "De auto is klein, maar oho."  

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding