Peugeot 208 eerder in Nederland dan in Geneve

Nederland heeft als enige in Europa de preview van de compleet nieuwe 208. In Peugeot Experience in Breukelen, kan het publiek kennis maken met het allereerste exemplaar. Deze preview vindt vijf weken voor de officiële onthulling op de Salon van Geneve plaats.

In april komt hij op de Nederlandse markt, met een prijs vanaf 12.990 euro. "Deze experience is een belevenis die geen autoliefhebber onberoerd laat," meent Peugeot algemeen directeur Nederland, Frédéric Templer, "de bezoeker krijgt een beeld van de auto waarbij alle zintuigen worden aangesproken. Die benadering past helemaal in het thema van de 208: Let Your Body Drive."

Al sinds eind vorig jaar laat Peugeot de 208 mondjesmaat aan klanten en andere relaties zien. Die moesten foto- en filmapparatuur in kluisjes achterlaten, geen enkele  informatie mocht naar buiten. "Daarnaast stellen we het publiek inmiddels in staat om zich online, via http://www.208experience.nl/, aan te melden," zegt directeur PR & corporate communication Wencke Fassbender. "Het loopt storm, vele honderden mensen hebben zich in de eerste dagen al opgegeven om de auto te ‘ervaren’ op  een time slot naar keuze."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Peugeot 208 eerder in Nederland dan in Geneve - Automobielmanagement.nl

Peugeot 208 eerder in Nederland dan in Geneve

Nederland heeft als enige in Europa de preview van de compleet nieuwe 208. In Peugeot Experience in Breukelen, kan het publiek kennis maken met het allereerste exemplaar. Deze preview vindt vijf weken voor de officiële onthulling op de Salon van Geneve plaats.

In april komt hij op de Nederlandse markt, met een prijs vanaf 12.990 euro. "Deze experience is een belevenis die geen autoliefhebber onberoerd laat," meent Peugeot algemeen directeur Nederland, Frédéric Templer, "de bezoeker krijgt een beeld van de auto waarbij alle zintuigen worden aangesproken. Die benadering past helemaal in het thema van de 208: Let Your Body Drive."

Al sinds eind vorig jaar laat Peugeot de 208 mondjesmaat aan klanten en andere relaties zien. Die moesten foto- en filmapparatuur in kluisjes achterlaten, geen enkele  informatie mocht naar buiten. "Daarnaast stellen we het publiek inmiddels in staat om zich online, via http://www.208experience.nl/, aan te melden," zegt directeur PR & corporate communication Wencke Fassbender. "Het loopt storm, vele honderden mensen hebben zich in de eerste dagen al opgegeven om de auto te ‘ervaren’ op  een time slot naar keuze."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding